Tarieven voor trimmen en andere behandelingen

Een exacte prijs voor het trimmen van uw hond is vooraf altijd heel erg moeilijk te bepalen. Dit komt door verschillende factoren:

-De grootte van de hond bepaalt in belangrijke mate hoelang ik ermee bezig ben;

-Is de hond rustig dan gaat het trimmen ook gemakkelijker en dan wanneer een hond niet stil kan staan en zenuwachtig is. Dit kost dan veel meer tijd.

-Heeft de hond een bewerkelijke vacht (krullen, klitten) of juist niet;

-Gaat u regelmatig met uw hond naar een trimsalon en is zijn/haar vacht goed onderhouden ? Dan zal ik er ook minder werk aan hebben en ben ik dus sneller klaar !

Om bovengenoemde redenen kan ik vooraf alleen een richtprijs geven en zal deze voor elke hond verschillen.


Voor het trimmen van uw hond bereken ik altijd een vaste prijs van € 25,- per uur (inclusief btw)

Als uw hond vlooien of huidschimmel blijkt te hebben komt daar nog een extra toeslag bovenop van € 10,- omdat hij in dat geval ook nog een extra wasbeurt krijgt met speciale shampoo. Bij twijfel- of ernstige gevallen zal ik u adviseren om eerst met uw hond naar de dierenarts te gaan!

Geschatte tijden voor complete behandelingen (wassen met shampoo + conditioner, , droogblazen, scheren/knippen ,föhnen, oren controleren/schoonmaken en nagels inkorten) zijn:

Zeer kleine hond:
Minimaal 1 uur, vanaf € 25,-

Kleine hond:
Minimaal 2 uur, vanaf € 45,-

Middelgrote hond:
Minimaal 2:15 uur, vanaf € 55,-

Grote hond:
Minimaal 2:45 uur, vanaf € 65,-

Anaalklieren leeg maken doe ik alleen als dat echt nodig is en als u dit uitdrukkelijk wenst; hiervoor bereken ik geen extra kosten maar deze handeling is altijd voor uw risico !

Wilt u toch graag een prijsindicatie vooraf, dan kunt u het beste langskomen met de hond zodat ik dan een richtprijs kan bepalen.


ENKELE BEHANDELINGEN
U kunt uiteraard ook een afspraak maken voor bijvoorbeeld alleen:
WASSEN vanaf € 12,50
NAGELS KNIPPEN vanaf € 4,-
PLUKKEN vanaf € 45,-SPOED BEHANDELING
Heeft uw hond echt te lang haar of heeft hij last van ernstige klitten in de vacht dan moet hij/zij echt zo snel mogelijk naar een trimsalon om geholpen te worden!
Helaas komt het vaak voor dat alle hondentrimsalons die u belt volgeboekt blijken te zijn met afspraken en dus pas over  minstens enkele weken tijd voor u hebben !
Dit is echt een groot probleem en voor dit soort ‘speciale’ spoedgevallen wil ik voor u graag proberen om buiten mijn normale werktijden een speciale spoed-afspraak voor u in te plannen.
Voor een spoed-afspraak bereken ik altijd een toeslag van € 10,- bovenop de genoemde tarieven.


HAAL- EN BRENGSERVICE
Bent u slecht of niet in de gelegenheid om zelf uw hond naar onze salon te komen ?
Indien u slecht ter been bent en/of ouder dan 65 jaar bent en op een afstand minder dan 15 kilometer van onze trimsalon woont, kunnen wij eventueel uw hond bij u komen ophalen en hem na de trimbeurt weer bij u terugbrengen.
Let op: Deze service geldt alleen voor KLEINE honden en kost € 10,-.


ANNULEREN VAN EEN INGEPLANDE AFSPRAAK
U heeft met mij een afspraak ingepland maar wilt deze, om welke reden dan ook, annuleren?
Dat is geen probleem, mits u dat minimaal 48 uur voor de ingeplande afspraak doet!

Indien u zich hier niet aan houdt zal ik helaas  € 25,- annuleringskosten in rekening moeten brengen welke u dient te betalen voordat ik met u een nieuwe afspraak kan inplannen !